Yung Volwassen

Eeuwige jeugd
Yung Volwassen is een energieke hiphop/pop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. De twee vrienden zijn twintigers midden in hun eeuwige jeugd en nog lang niet klaar om het échte volwassen leven in te duiken.

Humoristische teksten
Met onderwerpen als skeer zijn, seks met je ex hebben of juist even alleen willen zijn, beschreef 3voor12 hun muziek als ‘teksten met kenmerkende humor waarin iedereen zich kan herkennen’. Dit alles begeleid door catchy beats die invloeden bevatten variërend van house en funk tot trap.

Zonder shirt
De twee boys leerden elkaar kennen op de middelbare school maar raakten écht bevriend in Amsterdam. Jantje Modaal opent de moshpits, zingt op de bar en windt het dansende publiek om zijn vinger. Lucas Lit heeft tegen de helft van de show zijn shirt niet meer aan en de kans dat er iemand met hem mee naar huis gaat is groter dan dat de paus katholiek is.

Het hele land door
Samen met hun DJ reist het tweetal stad en land af om shows te geven in venues zoals de Kopstootbar, Heeren van Aemstel, De La Mar en Club Atelier, OT301, maar ook bij studentenverenigingen door het hele land.

Contact

Jerome Postmus
jerome@blueskiespublishing.com