NILS

Nils is een multi-talent die zijn eerste muzikale stappen achter de piano heeft gezet, waar hij zichzelf heeft leren spelen. Van daaruit begon hij teksten te schrijven, eerst in het hip-hop genre, maar later ontwikkelde hij zich in het popgenre. Zo kwam hij op de radar van Snelle, die zijn single ‘Onderweg’ besprak in ‘Pingel’, een podcast gepresenteerd door Snelle en Bas Kuipers van Go Ahead Eagles.

Nils heeft eerder succesvol deelgenomen aan FunX Talent, waar hij, zonder enige ervaring, tweede werd. Zijn eerste stappen op het podium zal hij zetten tijdens de “achtentwintig” clubtour van Snelle. Hier zal hij maar liefst tien keer optreden.

Snelle is verheugd over de komst van Nils: “Elke keer als ik hem hoor zingen, denk ik: dit kan alleen Nils zijn, zo’n uniek stemgeluid. Dit is iets wat je niet kunt aanleren, en ik denk dat hij zelfs nog niet beseft hoe muzikaal hij eigenlijk is. Ik kijk er enorm naar uit om, samen met de andere Lieve Jongens, geweldige nummers met Nils te maken.” Ook Nils is blij om zich bij de Lieve Jongens aan te sluiten: “Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag bij Lieve Jongens zou willen tekenen, dus het is onwerkelijk hoe het is gelopen. De sfeer en energie bij dit label zijn voelbaar, en ik kijk ernaar uit om met hen te knallen!

Contact

Marc Zwart
marc@blueskiespublishing.com