GRÉGOR KWAK

Grégor Kwak is een 21 jarige producer, songwriter en multi-instrumentalist, geboren en getogen in Deventer. Grégor heeft op autodidacte wijze een unieke skillset ontwikkeld, die hij als producer inzet in de Pop en Hiphop scene.

Toen Grégor 10 jaar oud was, kocht hij voor een tientje zijn allereerste gitaar. Sindsdien was er maar één uitlaatklep: muziek!
Na veel spelen en experimenteren wist hij de gitaar en toetsen te beheersen. Rond zijn 15e raakte hij verslingerd aan het produceren. Dit alles begon met EDM productie, en werd later omgegoten tot het maken van Hiphop beats en pop songs waarin Grégor zijn instrumentale ei kwijt kon.

Na eindeloze studiosessies met een breed scala aan artiesten, en een opleiding op de Herman Brood Academie rolde Grégor verder de Pop industrie in. Beats maken werd steeds vaker verruild voor Componeren, en zijn rol als producer maakte ruimte voor een stukje songwriting. Tegenwoordig is Grégor voornamelijk bezig als producer in de Pop, op schrijverskampen en in studiosessies. Hij weet op een hoog tempo tracks op te zetten, die de artiest passen, en de artiest ook uitdagen op iets nieuws te proberen! Denk aan ‘Kapitein’ en ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ van Marc Floor, ‘Herman Brood’ van Eves Laurent, ‘Gevaarlijk’ van Stenfert, en vele andere tunes.

Grégor is eager om te knallen, zo veel mogelijk mooie schrijverskampen en sessies bij te wonen, een sterk team te bouwen, en samen iets moois neer te zetten!

Contact

Ruby van der Linden
ruby@blueskiespublishing.com