Bart Janssen

Bart Janssen is gitarist, songwriter, componist en producent. Hij heeft zijn opleiding afgerond aan de Codarts in Rotterdam, waar hij gitaar studeerde op de popafdeling. Bart is een veel gevraagd live gitarist en speelde met artiesten zoals Postmen, Relax, Backstreet Boys, Berget Lewis, Jeroen van der Boom en Tino Martin.

Naast veelal actief te zijn in het live circuit opereert Bart vanuit zijn studio in Haarlem, waar hij sessies heeft gedaan met artiesten als Shary-An, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Poke, Birgit Schuurman, Gerard Joling en Glen Faria.

Zijn voorliefde voor pop is terug te horen in zijn muziek. Hij heeft gecomponeerd voor bedrijven als Disney, Netflix en het Vergeten Kind.

Ook is er een exclusieve samenwerking tussen Bart en marketingbureau Crocodile Agency, zo heeft hij de muzikale invulling gegeven aan campagnes voor Unilever, Storytel, Douglas en Amsterdam Fashion Week.

Door de jarenlange ervaring kan Bart de passende sound van artiesten helpen te vinden. Hij denkt graag mee over strategie en positie. Zo is hij betrokken bij carrières van artiesten als Yuki, Onnedi en Lex Uiting.

Contact

Ruby van der Linden
ruby@blueskiespublishing.com